zaterdag 1 februari 2014

Stoelbevestiging verbeterd en korte proefritten

Twee weken geleden de stoelbevestiging zo aangepast dat de stoel nu niet meer kan zakken. Dus het kettingtandwiel blijft nu netjes vrij lopen. Verder de derailleur voor beter afgesteld en nu kan ik tenminste alle drie de bladen gebruiken. 

Dus afgelopen week een aantal keer naar het naastgelegen dorp gefietst om daar mijn zwager te helpen met slopen in hun nieuwe huis. Kan ik hem nu eens mooi van dienst zijn en meteen de Quest tijdens korte ritjes een beetje op de proef stellen.

Het is echt een heerlijke temperatuur in de Quest, terwijl het buiten toch een paar keer tegen het vriespunt aan zat toen ik terug fietste naar huis. Gewoon de zomerhandschoenen aan en je hebt geen eens last van koude handen.
 
Door de ledstrips onder de fiets en de duidelijke verlichting voor en achter is de Quest goed zichtbaar in het donker. Wanneer de fiets het goed houd wil ik echter nog wel betere zijdelingse verlichting aanbrengen voor het voor en achterlicht. Hiervoor wil ik EL tape gaan gebruiken welke op 12V werkt.




Ik zal binnenkort nog eens een paar mooie foto's van de fiets maken, want zo langzamerhand verdient de Quest dat wel.