donderdag 16 mei 2013

Wielkast geplaatst

Afgelopen dinsdag is de wielkast met de laatste restjes glasvezel vastgezet. Ook zie je hier de bevestiging voor de achterbrug die we er netjes in hebben gelamineerd.

Al met al begint het al aardig op een Quest te lijken, maar er moet nog een hoop gebeuren. 

We hebben de wielkast nu aan drie zijden vast gezet, zodat we straks de kettingtunnel ook weer aan de nog niet gelamineerde zijde kunnen vastmaken. De wielkast zal toch nog wel extra verstevigd moeten worden om de achterbrug te kunnen dragen.

Vandaag hebben we ook gaten in de bodem gemaakt en de  kettingtunnel op de onderkant vastgezet. Deze zullen we wanneer het nieuwe glasvezel binnen is ook vast gaan zetten. Dit zal echter pas over anderhalve week zijn, want volgende week gaat er niet geklust worden i.v.m. vakantie van mijn zwager en dan kan ik niet in de hal 's avonds.

Zoals je kunt zien zit de stuurinrichting er ook al in. Nog een paar kleine klusjes en we zouden de weg op moeten kunnen. Je moet natuurlijk een beetje positief blijven toch?

2 opmerkingen:

  1. Heb jij een oud type voorframe of zelf iets gelast? Bij mij zit er nog een stuk aan met framenummer etc, daarbij ook een bevestiging voor onder de body.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee ik heb het hele frame nieuw gekocht bij velombiel. Paste er dus zo in. Alleen geen framenummer.

    BeantwoordenVerwijderen